Aktuális

Nem szexelt a nászéjszakáján? Nincs egyedül!

Bors

Létrehozva: 2016.06.20.

A romantikus filmekből kiindulva azt hihetnénk, hogy az esküvő után az újdonsült férj és feleség első dolga, hogy elhálják a házasságot. Egy felmérésből azonban az derül ki, hogy a párok kevesebb, mint fele bújik ágyba rögtön a nászéjszakán.

Az ezer megkérdezett házaspár összesen 48 százaléka válaszolt igennel a Blubella fehérneműgyártó cég azon kérdésére, hogy szexeltek-e a lakodalom után. A maradék 58 százalékba a nők leggyakoribb kifogása a fáradtság, a férfiaké pedig a túlzott lerészegedés volt.

A megkérdezettek harmada a házasságkötést követő reggel szeretkezett először, míg minden tizedik a következő napra halasztotta az együttlétet. Összességében 84 százalékuk válaszolta azt, hogy nem bánták meg a halasztást.

- Jó látni, hogy ilyen sokan mondanak nemet a nászéjszakai szexre – mondta a fehérneműcég tulajdonosa. - A párok olyan hatalmas stressz alatt vannak ilyenkor, hogy tökéletes legyen a nagy nap, hogy üdvözlendő a döntés, ha elhagyják a kötelezőnek vélt hagyományokat és pontosan azt csinálják, amit ők szeretnének. Ha ez éppen azt jelenti, hogy elhalasztják az együttlétet arra az iődre, amikor már valóban élvezni tudják azt, miért ne tehetnék? - tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek