Aktuális

Szülinapi horror: saját anyjuk végzett az ünneplő lányokkal

Bors

Létrehozva: 2016.06.27.

<p>Fiatal gyermekeit fényes nappal, a házuk előtt lőtte hátba az anya. „Jobban szeretlek benneteket, mint azt valaha is megérthetnétek” - írta korábban lányainak...</p>

Forrás: Facebook

Boldog, tökéletes ünnepnapnak indult a péntek a texasi Flushear városában, ám amire a nap lenyugodott, egy négytagú család három tagja nem volt többé az élők közt, a negyedikük pedig kórházban próbálta feldolgozni a felfoghatatlan tragédiát.

A 42 éves Christy Sheats csak a közelmúltban rendezte kapcsolatát férjével, Jasonnal. Épp a férfi születésnapját ünnepelték, amikor - jelenleg még tisztázatlan körülmények közt - az asszony fegyvert ragadott, és ámokfutásba kezdett. A hatóságok jelenleg csak annyiban biztosak, hogy valamiféle családi veszekedés volt a kiváltó ok. 

A szomszédok elmondása alapján - akik több lövésről számoltak be a hatóságoknak - a férfi a lányaikkal együtt próbált elmenekülni a házból, ám az asszony nem kegyelmezte a gyermekeit sem.

Először a 22 éves Taylor esett össze a ház előtt, majd a 17 éves Madisont lőtte hátba Christy. Míg az idősebbik lány a helyszínen, saját otthona előtt életét vesztette, a tini szervezete nem sokkal később, a kórházban adta fel a küzdelmet. A lányait kivégző Christy Sheats-t a kiérkező rendőrök lőtték le, miután az asszony nem volt hajlandó eldobni a fegyverét. Az apa sérülések nélkül megúszta az esetet, azonban a tragédia következtében lelkileg teljesen összeomlott. Őt jelenleg is kórházban kezelik - írja a New York Daily News.

Christy Sheats egyébként a fegyvertartás pártolója volt. Pár hónappal korábban Facebook-oldalán írta: „Szörnyű tragédia lenne, ha elvennék tőlem azt a jogot, hogy megvédjem a családomat. Ugyanakkor pontosan ez az, amit a demokraták tesznek azzal, hogy be akarják tiltani a félautomata fegyverek tartását.” Számos posztjában pedig lányai nagyszerűségéről mesélt - ezért is érthetetlen, miért fordította ellenük a fegyvert azon a végzetes napon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek