Aktuális

17 éve megölte és kidobta csecsemőjét – most lesz vádemelés

Bors

Létrehozva: 2016.07.06.

17 év után javasoltak vádemelést a Fejér megyei rendőrök azzal a nővel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 17 évvel ezelőtt megölte és a kukába dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron.

Forrás: Police.hu

A rendőrségre 1998. október 1-jén érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a József Attila utcában egy ház mögött lévő szeméttárolóban egy csecsemő holttestét találták meg. A rendőrök megállapították, hogy az újszülött bűncselekmény áldozata lett, ezért az ügyben büntetőeljárást rendeltek el. A nyomozás során az elkövető kilétét nem sikerült megállapítani, ezért a rendőr-főkapitányság 1999 áprilisában az eljárást megszüntette. 

A most 34 éves B. Katalint végül 2015-ben azonosították és hallgatták ki gyanúsítottként, miután olyan adatokat tártak fel az ügyben, amelyek miatt ismét megnyitották azt.  

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 1998-ban megölte újszülött gyermekét, majd kidobta a kukába - írja a Police.hu.  

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a napokban befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek