Aktuális

Bors: Hol vagy, kisgazdám?

Címkék
Borskutya

R.K.

Létrehozva: 2016.07.29.

A nehéz sorsú ku­tyus valósággal újjászületett ideiglenes gazdájánál. A Bors névre hallgató kis testű ebet átmenetileg Tornóczky Anita vette magához, és gyakorlatilag azonnal beilleszkedett a társai közé.

Az udvaron együtt játszik és ro­hangál a többi kutyával, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy nemrégiben elvesztette a jobb hátsó lábát. Korábban a Bors már beszámolt róla, hogy szívügyének tekinti azt, hogy megfelelő gazdát találjon a körülbelül egyéves „névrokon” kutyusnak.

Bors se­gítségére az Országos Állatvédőrség képviseletében Anita si­etett, miután borzalmas állapotban találtak rá egy vidéki kutyaotthonban. A társai megtámadták, ami miatt a jobb hátsó lábát amputálni kellett. A fekete-barna színezetű keverék kutyusnak azonban óriásit fordult a sorsa. Hamarosan pótolták a csipjét és az oltásait, jelenleg pedig már az ismert állatvédőnél lábadozik.

Anita évek óta azon dolgozik, hogy segítsen a kutyusoknak a visszailleszkedésben. Megke­resésünkre elmondta, Bors visszanyerte a régi formáját, és új­ra egy életvidám eb vált belőle.

– Egyáltalán nem volt megilletődve a többi kutyától, pedig vele együtt tízen vannak nálam. Nagyon barátságos volt az első pillanattól kezdve, imád a kertben játszani és rohangálni. Rendkívül boldog, egyáltalán nem lehet észrevenni rajta, hogy nincs meg az egyik hátsó lába. Szépen gyógyul a bőre, szinte már visszanyerte a régi formáját – mesélte az ideiglenes gazdi a megkeresésünkre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek