Aktuális

Egy centin múlott, hogy nem egy gyerekre esett a hatalmas betű

Bors

Létrehozva: 2016.07.12.

<p>A szegedi nagyáruház egyik betűjének plexiborítása leesett a hétvégén. Nagyon kevesen múlt, hogy nem történt belőle tragédia.</p>

A hétvégén leesett a szegedi Nagyáruház feliratából az Á betű borítása, és csak kevés híja volt, hogy nem éppen a hétéves Bence Dominikra esett – számolt be róla a Délmagyar.hu, ahol képet is találnak a baleset helyszínéről.

A kisfiú édesanyja mesélte el a lapnak, hogy a Burger Kingben ettek, majd a fiú lement a mosdóba. Rollerrel érkeztek, úgyhogy utána azt keresték, hol tudják legurítani.

Ekkor lettek figyelmesek egy hatalmas puffanásra, és arra, hogy egy centin múlt, hogy nem éppen Dominikra zuhant rá, igaz, a hátát, bokáját még így is érintette. Bokája kicsit be is pirosodott, de komolyabb baja szerencsére nem lett a fiúnak.

Az anya azt mondta: ezután kétszer is megünneplik Dominik szülinapját.

A Délmagyarnak egy olvasó, aki képett is küldött az Á betűről, azt írta, komoly baleset lehetett volna, mert a plexi nagyon kemény és éles. Úgy tűnik elég gyengén vannak csak a tetőre rögzítve a betűk, tette hozzá.

A ház jogilag társasház, több tulajdonossal. Sem a lap által megkeresett társasházi jogi képviselő, sem a ház egyik tulajdonosa, a Coop Szeged Zrt. nem volt felhatalmazva azzal, hogy a ház nevében nyilatkozzon, de azért utóbbi annyit közölt: „A Coop Szeged Zrt. felvetésére az épület tetején lévő felirat cseréje már hónapok óta előkészítés alatt van, egy korábbi felülvizsgálat alapján több javítás is történt. Természetesen a mai napon, hétfőn a soron kívüli felülvizsgálat megtörténik, amennyiben szükséges, azonnali intézkedünk.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek