Aktuális

Ez igen! Fehérneműmodell lett az amputált lábú veterán

Bors

Létrehozva: 2016.07.06.

<p>Nem semmi, amit ez a korábbi katona nap mint nap véghezvisz: lacrossozik, síel, maratont fut. Mindezt úgy, hogy korábban amputálták mindkét lábát. Ráadásul, most egy fehérneműket gyártó cég kampányának arca lett.</p>

Chris Van Etten 2012-ben Afganisztánban volt bevetésen, amikor mindkét lábát – és az egyik legjobb barátját – elvesztette egy robbanásban.

Műlábakat kapott, és 2013-ban nyugdíjba küldték. Azóta csak azon van, hogy minél erősebb legyen, mind testileg, mind lelkileg.

És hihetetlenül komoly példát mutat mindenkinek a pozitív hozzáállásával. A Today-nak úgy nyilatkozott: „Megszívtam, ami velem történt… De örülök, hogy harcolhattam a hazámért.” Majd hozzátette, „nem mindenki közülünk annyira szerencsés, hogy olyan hosszan teljes életet élhessen, mint én, úgy kell tennem, hogy amennyire csak tudom, megünnepeljem ezt”.

A fehérneműket gyártó cég, a Jockey mostani kampánya, a „Mutasd, mi van alatta!” a mindennapi hősökre koncentrál, Van Etten pedig a ráeső figyelem segítségével azt szeretné elérni, hogy motivációs tréningek előadója lehessen, és ki tudja nyitni a saját edzőtermét, ezzel is példát mutatva mindenkinek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek