Aktuális

Így lehet 58,5 millióért Dukai Regina szomszédja!

Bors

Létrehozva: 2016.07.27.

Eladó a XVI. kerületben, a Zebra Lakóparkban egy 4 lakásos ház minimál stílusú penthous luxuslakása. A hirdetési szöveg finoman utal a celebek jelenlétére, bár konkrétumot nem ígér. <a href="http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__5503073-hol-lakik-dukai-regina">A szemfüles internetezők azonban segítettek</a> a rejtély felgöngyölítésében!

Az ingatlanbazar.hu oldalán talált,120 nm alapterületű lakás ára jelenleg 58,5 millió forint. Ezért “ 2x 17,15 nm és 2x 18,7 nm 4 erkélyes, + 35 nm-es saját tulajdonú tetőterasz, 42 nm-es amerikai konyha+nappalis, +3,5 szobás, 2 fürdőszobás,(sarok kádas+zuhanyzós) dupla komfortos, lakberendező által, egyedi megoldásokkal tervezett és kivitelezett luxus lakást” kapunk.

A hirdetés azonban továbbmegy: “A celebek által igen kedvelt lakóparkot osztatlan közös kert, szeparált zárt játszó tér és csodálatos park övezi. A biztonságról kamera rendszer is gondoskodik.”

A kíváncsiság persze nagy úr, így a világhálót hívtuk segítségül, hátha kiderül, mégis kik flangálnak a közelben cekkerrel. A gyakorikérdések.hu oldalán talált, alábbi értekezés alapján az új tulajok akár Dukai Reginával is összefuthatnak! Márpedig 58,5 millióért ez az élmény szinte aprópénz… Még ha a fiatal szépség mostanában nem feltétlen egyedülálló.

További képek és információk a luxus lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán tekinthetől meg!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek