Aktuális

Ismét felborul a főváros közlekedése hétvégén

Bors

Létrehozva: 2016.07.30.

Nem elég, hogy a fonódó villamosok peronjainak újítása felborítja a főváros közlekedését, hétvégén triatlon verseny miatt zárnak le utakat vasárnap délutánig és közműépítések miatt is lezárásokra kell számítani. Ismét gyászos hétvége elén nézhetnek az autósok.

Péntek estétől vasárnap 17 óráig  - triatlon verseny miatt - nem lehet közlekedni a teljes Pesti rakparton, lezárják a Széchenyi Isván teret, a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Fő utcát és a Bem rakpartot a Halász utca és a Clark Ádám tér között, a Műegyetem rakpartot, a Népfürdő utcát, a Budai alsó rakpartot és a Pázmány Péter sétányt.

Időszakos korlátozás lesz a Hunyadi János úton és a Budafoki út külső szakaszán a Dombóvári út és a Kondorosi út között - derül ki a BKK honlapjáról

Szombaton - ugyancsak a triatlon miatt - 8-12 óráig a 2-es villamos megosztva közlekedik a Közvágóhíd és Boráros tér között, illetve a Jászai Mari tér és Széchenyi István tér között. A Boráros tér és a Kossuth tér között metrópótló jár. A 19.es villamos módosított vonalon, a Krisztina körúton közlekedik. 

Szombaton kezdődik a Bocskai út felújítása teljes hosszában, ezért szakaszos lezárásokra kell számítani, mindkét irányban. 

Egy tanácsunk maradt az autósoknak: lehetőleg ne közlekedjenek a hétvégén a fővárosban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek