Aktuális

Borzalmas sérülést szerzett egy házibulin a kétgyerekes anya

Bors

Létrehozva: 2016.08.21.

Kate Nield arcából egy nő kiharapott egy nagyobb darabot egy házibulin - írja a Mirror. Az eset még február 26-án történt, de most csütörtökön ismerte be a tettét az elkövető a bíróságon és azt, hogy nem volt indítéka. 

A nőnek a karja hátsó részéről vettek bőrt és ültették a sérült területere. Hosszú hónapokig kellett kórházba járnia, hogy valamennyire helyreállítsák az érintett területet. Sajnos teljesen nem lehet eltüntetni a heget, így élete végéig látszani fog a sérülés.

A 27 éves kétgyerekes anyának fontos volt a külseje, naponta járt edzőterembe és egészségesen élt. A harapás után hetekig nem tudott enni, csak inni, azt is szívószállal és a tükörbe sem bírt belenézni. 

A buli egyébként átlagosnak indult, a barátja és még hat ember volt jelen, és csak beszélgettek. A támadó, Claire McCluskey, ahogy telt az idő egyre részegebb, hangosabb és agresszívebb lett. Ekkor Katie barátja - a házigazda - megkérte az asszonyt, hogy hagyja el a házát. 

A nő el is hagyta, de aztán visszarohant és beleharapott az arcába, majd a földre köpte. “Dühöngött. A barátaimnak sikerült leszedniük rólam, de akkor már én is kiborultam” - emlékezett vissza a szerencsétlenül járt nő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek