Aktuális

Rendőrökre támadt egy ongai család

Bors

Létrehozva: 2016.08.10.

<p>Eldurvult a névnapi buli.</p>

Április közepén Ongán egy névnapi buli az elfogyasztott alkohol hatására annyira eldurvult, hogy hárman láncos botokkal estek neki saját rokonaiknak.

Emiatt érkeztek ki rendőrök, akik megpróbálták a feleket szétválasztani, megnyugtatni, de pont fordítva sült el: nagyon ellenségesek voltak velük, többen szidalmazták, és a megölésükkel fenyegették őket. 

De nem álltak meg a fenyegetéseknél, a három láncos bottal felszerelkezett családtag – valamint még egy ember – ütni, lökdösni és az egyenruhájuknál fogva rángatni kezdték őket. Az apa és fia valamint az apa élettársa és testvére egy rendőrnőnek is nekiment, akinek a haját tépték, nyakát szorongatták.

Az intézkedő rendőrök közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek. A helyzet komolyságát mutatja – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség közleményében –, hogy a rendet csak akkor sikerült helyreállítani, amikor 30 fős erősítés érkezett a helyszínre.

Az ügyészség a négy családtaggal szemben csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével, valamint egyiküket ezzel halmazatban könnyű testi sértés vétségével vádolja.

Három vádlottra végrehajtandó, egyikre pedig felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kezdeményezték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek