Aktuális

Betonfallal vette körül magát a nyíregyházi gyilkos orvos

Bors

Létrehozva: 2016.09.07.

Féltékenységében az udvarra sem engedte ki párját Dan S.

Újabb részletek derültek ki arról a brutális nyíregyházi vérontásról, amit az 54 éves Dan S. vitt véghez. A férfi agyonlőtte R. Máriát, aki a helyszínen meghalt, valamint életveszélyesen megsebesítette férjét, R. Lászlót. A pár ikergyermekei is otthon tartózkodtak - őket azonban megkímélte. Megsajnálta őket - mondta később az orvos, akit hamar elkaptak a hatóságok, ám már nem Magyarországon, hanem Romániában. Noha első fokon arról döntött a bíróság, kiadják hazánknak, a fellebbezés miatt még semmi sem biztos.

A férfi, aki azért végzett a házas asszonnyal, mert az többször is visszautasította a közeledését, otthonában, Fényeslitkén egy igazi erődben élt - tudta meg a Blikk. A roskadozó házat ugyanis kerítés gyanánt hatalmas betonfallal vette körbe. "Egyik napról a másikra kezdték el a magas falak felhúzását. Azt mondta, azért csinálja, mert nem szereti, hogy az emberek benéznek az udvarába, amikor elmennek a háza előtt. Mondanom se kell, hogy nem örültem annak, hogy a kerítéssel együtt az én udvaromat is kőfal határolja" - mesélte a bulvárlapnak az egyik szomszéd.

Az orvos egyébként még a kilencvenes években költözött a településre - akkori feleségével. Állítólag már akkor betegesen féltékeny volt: az asszony nem hogy az utcára, de már az urvarra sem mehetett ki. Nem lehetetlen, hogy a masszív betonfal is ezért került a málladozó vakolatú ház köré.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek