Aktuális

Ez a világ legmeghatóbb tetoválása

Bors

Létrehozva: 2016.09.06.

A 27 éves Brad Kearns apák napján - szeptember első vasárnapján van Ausztráliában - írt egy posztot a blogjára, amelyben arról számolt be, hogy bár három fia volt, az első, Buddy, halva született. Megírta, hogy milyen volt fia nélkül az első ilyen ünnep és hogy azt tanácsolja, akit ilyen veszteség ér, mindenképp forduljon szakemberhez.

A jó értelemben vett szentimentális ausztrál apa így emlékezett meg első fiáról. “Emlékszel, amikor először megérintetted a gyermeked kezét? Kapaszkodott az ujjaidba és az ökle elfért az a kezedben, és akkor egy kicsit megszorítottad, hogy tudja, ott vagy és megvéded őt. És abban a pillanatban tettél némán egy ígértet arra, hogy vigyázol rá, törődni fogsz vele és a legjobb szülő igyekszel lenni.”

A férfi a tragédia után nem sokkal két apró tenyérlenyomatot tetováltatott a nyakára, hogy örökre megmaradjon az a pillanat, hogy ők átölelik egymást. És bár ez fizikailag sosem történt meg, akkor sem szabad elfeledkezni Buddyról, akit mikor először megpillantottak feleségével, olyan volt, mint aki békésen alszik. “A tenyérlenyomat arra szolgál, hogy minden nap emlékezzek az első fiamra.” 

Kearns úgy véli, Buddy tette őt apává, és az, hogy nem jött velük soha haza, nem változtatott ezen a tényen. Nem számított, hogy például soha nem tanította meg labdát rúgni, hiszen ő már akkor apa lett. Buddy halálát követő első apák napján kapott pár szép kártyát, rajta szép üzenetekkel, amely arra emlékeztette, hogy ő mindentől függetlenül már apa, és így az ígérete is valóságos maradt.

A férfi azóta két másik fiú apjává vált, és hangsúlyozta, a gyász feldolgozásában rengeteget segítettek neki, hogy volt akikkel erről beszélhetett, és az különösen jót tett neki, hogy férfiak is voltak köztük. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek