Aktuális

Hihetetlen! Fájt a hasa a kétgyerekes anyának – kiderült, szülni fog

Bors

Létrehozva: 2016.09.07.

<p>Pedig nem is vette észre, hogy terhes. Egy kétgyerekes anya?! Igen. Legalábbis ezt állítja.</p>

Jennifer Favela arra ébredt vasárnapról hétfőre virradóra, hogy nagyon fáj a hasa. Csak akkor esett le neki, hogy pontosan mi is történik, amikor elfojt a magzatvize, majd hajnali négykor kaliforniai otthonukban megszületett harmadik gyereke, egy kisfiú.

„Az enyhe kifejezés, hogy sokkot kaptam” – mondta a CBS-nek Favela, akinek terhessége alatt nem jelentkeztek a reggeli rosszullétek, és a menstruációjának megváltozása sem tűnt fel neki.

Egy héttel a szülés előtt mondta neki éppen a férje, Parungoa, hogy mintha felszedett volna pár kilót, de a nő ezt a sok stressznek tudta be. Mármint a plusz kilókat, nem a férje megjegyzését.

Noha a szülés a pár mindkét tagjára sokként hatott, örültek az újszülöttnek, és viccelődtek is a kórházba menet. Amikor értesítette Parungoa a mentőket, a diszpécser sem értette miről beszélnek.

„Azt hiszem, szül a feleségem. De nem is volt terhes.”

A szülésnél Parungoának telefonon segítettek a mentők, de a saját korábbi tapasztalataiból is meríthetett, hiszen Jenniferrel már van két közös gyerekük, egy 13 és egy 7 éves.

Azután elszállították a csecsemőt a kórházba, persze gyerekülés nélkül, hiszen erről sem gondoskodhattak előre, ahogy arról sem, mi legyen a gyermek neve. A kórházba vezető utat azért a Facebookon és a Snapchaten is végigkommentálták.

„Jelenleg egy biztosító társaságnál. Szóval érdekes lesz, amikor felhívom a főnökömet” – mondta a Favea mosolyogva a CBS-nek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek