Aktuális

Lopott kocsival okozták a brutális csepeli balesetet - fotók

Bors

Létrehozva: 2016.09.04.

Forrás: MTI

Vasárnap hajnalban súlyos balesethez riasztották a hatóságokat Csepelre a Görgey Atrúr térhez: egy teherautó és egy fekete személygépkocsi - egy Mercedes - tört totálkárossá. A teherautó sofőrjét kórházba szállították. Az első hírek életveszélyes sérülésekről számoltak be - később azonban kiderült, szerencsére koránt sem akkora a baj, mint elsőre hitték.

A történtek jó néhány pontját azonban homály fedi. Úgy tudni ugyanis, hogy a vétkes Mercedes 100 km/órás sebességgel csapódott a szabályosan közlekedő teherautóba, majd jó pár méteren keresztül tolta maga előtt, míg egy közeli üzlet oldalfalán kötöttek ki. A személyautó sofőrje és utasa - egy hölgy - kiszálltak, majd elhagyták a helyszínt. Őket később elfogta a rendőrség - előzetesben vannak.

A TV2 értesülései szerint a sofőr és a hölgy azért menekültek el a helyszínről, mert nem sokkal korábban lopták a kocsit. Ezzel kapcsolatban azonban még számos kérdés merülhet fel...

Információink szerint a jármű egy ismert csepeli vállalkozó, T. Zoltán tulajdona. Tőle lophatták el a balesetet megelőző percekben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek