Aktuális

„Nem csókolhatom meg a szerelmemet, mert pedofilnak néznek”

Bors

Létrehozva: 2016.09.01.

<p>Nem mindennapi problémával kell megküzdenie a 42 éves férfinak és párjának.</p>

Ki gondolná, hogy egy harmincas éveiben járó nőnek állandóan bizonyítania kell, hogy nem kiskorú, különben meglincselik a párját? Hogy egyetlen csókot nem tudnak váltani nyilvános helyen - de még át sem ölelhetik egymást - mert a férfit pedofilnak hiszik azonnal... Nos, egy angol párnak pont ezzel a problémával kell szembenéznie.

A 42 éves Shakey Finksnek elege lett a folyamatos támadásokból: végső elkeseredésében a sajtóhoz fordult segítségért. Mint mondja, amióta megismerte jelenlegi szerelmét, Jessica Stevenst, azóta a szülők, ha meglátják, erősebben ölelik magukhoz gyermeküket, a férfiak megrontónak bélyegzik, a fiatal lányok pedig nem hajlandóak egy tömegközlekedési eszközön utazni vele - olvasható a Plymouth Herald oldalán. Mindezt azért, mert Jessica - aki egyébként mindössze tíz évvel fiatalabb a férfinál - igen kis termetű, gyerekes testfelépítésű, fiatalos nő. A környékbeliek egyszerűen azt hiszik: kiskorú.

„Még a rendőrséget is bevontuk, akik támogattak is minket. Megerősítették, hogy Shakey soha nem követett el olyan dolgokat, amivel vádolják, sőt, semmilyen priusza nincs!” - mesélte Jessica, hozzátéve, hogy azt javasolták nekik a hatóságok: a nő mindig hordja magával a jogsija fénymásolatát, hogy elkerüljék a félreértéseket.

A pár persze az utóbbi időben már ki sem mozdul együtt.

Persze a fotókat elnézve felmerülhet a kérdés: valóban olyan fiatalnak tűnik a hölgy? Szerintünk nem feltétlen. Persze személyesen lehet, más a helyzet...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek