Aktuális

Halálba szekálhatták a 11 éves fiút

Bors

Létrehozva: 2016.10.04.

Több ezer ember rótta le kegyeletét annak a 11 éves fiúnak a koporsójánál, akit feltehetőleg zaklattak iskolatársai. A Mirror azt írja, Asad Khan három hete kezdett az új iskolában az angliai Bradfordban. Szeptember 28-án hazament, aztán a fürdőszobába, onnan pedig emeleti szobájába, ahol magára zárta az ajtót.

Miután édesanyja többszöri szólongatására sem reagált, az anyuka felment az emeletre, de nem tudott benyitni fia szobájába. Ezután betörte az ajtót és meglátta gyermeke élettelenül lógó testét. Asad felakasztotta magát. Hiába érkeztek ki hamar a mentők, a fiút már nem tudták újraéleszteni. Asad temetésén sokan zaklatás-ellenes fekete pólót viseltek. 

A hatóságok tagadják, hogy a kisfiú öngyilkossága mögött iskolai zaklatás állna. Az iskolában többen úgy nyilatkoztak, Asad mindenkivel hamar megtalálta a közös hangot, jó véleménnyel voltak róla és jól kijött osztálytársaival. A hozzátartozók viszont állítják, a kisfiú azért akasztotta fel magát, mert társai zaklatták és már nem tudta elviselni a folyamatos terrort.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek