Aktuális

Különös emberrablás: először Mekibe vitte az ellopott gyereket

Bors

Létrehozva: 2016.10.10.

Az amerikai rendőrség egy 4 éves kislány eltűnése miatt nyomoz. Az ügy igen rejtélyes és szinte minden új információ egyre különösebbé teszi az esetet. Amit biztosan lehet tudni: a kislányt otthonról rabolták el, a család egyik barátja, aki hivatalos névváltoztatás után ma már nem Matthew Clark Pybusnak hjívnak, hanem Wild West Hogsnak.

A lány, Rebecca Lewis este a 16 éves nővérével együtt feküdt le aludni. Este 9 órakor még ott volt az ágyban, 9.45-kor pedig már nem volt sehol. A család nagyon megijedt, egy órán keresztül keresték a környéken, minden házban, kertben, parkban, de sehol sem találták, végül hívták a rendőrséget - írja a Mirror magazin.

Kereső kutyákkal és helikopterrel is próbálták őket megtalálni, de mindhiába. A rendőrség most közzé tett egy felvételt a férfiról, aki a kislánnyal van, és láthatóan egészségesen. Hogs az édesanyja autójával ment a kislányért, akit már két éve nem látott. Csak a kocsiját lopta el.  Elrablása után a férfi elvitte a gyereket vacsorázni a Mekibe, csak ezután autóztak el Floridából Georgiaba. Most három államra terjesztették ki a keresést a rendőrök, hátha sikerrel járnak, emellett pedig a nyomravezetőnek felajánlottak közel 800.000 forintnak megfelelő amerikai dollárt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek