Aktuális

Eszter 50 ezret nyert a Borssal!

Hu-Zo

Létrehozva: 2016.11.02.

Dombóvári nyertesünk ötvenezer forintos JYSK nyereménye a karácsonyi ajándékozásban lesz nagy segítség.  – A dombóvári áruházban voltunk reggel az édesanyámmal vásárolni – mesélte a 38 éves Vörös Eszter. – Anya elvett egy újságot, de aztán kicserélte egy másikra, és ez hozta meg a szerencsénket. Amikor még ott helyben feltépte a matricát és meglátta egy sorban a három egyforma szimbólumot, nem akart hinni a szemének. Nem jellemző ránk a nyerés.

Rejtvényújságok megfejtése után voltak csak apróbb nyereményeink: kisebb vásárlási utalvány és könyv, azonkívül semmi. Édesanya 61 éves, általában ő veszi meg reggelente az újságot. Ez a reggel a kivételek közé tartozott. Aztán hazaviszi a Borsot, és a 78 éves papám kezdi átnézni. Ő már nem nagyon mozdul ki otthonról.

Számára a lapban a keresztrejtvények a legfontosabbak, azok megfejtése a hobbija.  Mostanáig senkinek nem mondtuk el, hogy milyen szerencsénk volt. Én járatosabb vagyok a JYSK áruválasztékában, de a nyeremény elköltése a mamám akarata szerint fog történni. Ez megszépíti a karácsonyunkat. Én csak azt kértem tőle, hogy a barátnőm kislányának vehessek majd ebből valamit, és erre ígéretet is tett. És persze az sem lenne baj, ha az „egymilliós újságot" is ő vásárolná meg valamelyik nap – mondta Vörös Eszter.                  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek