Aktuális

Kamu barátnő vette el a szerelmes fiú életét

Bors

Létrehozva: 2016.11.16.

Családja gyászolja az a 18 éves fiút, aki hozzátartozói szerint az internetes barátnője miatt végzett magával. Egy olyan lány miatt, aki valójában nem is létezik. Mitchell Bowie holttestét a testvére találta meg a fiú szobájában, július végén. A bírósági meghallgatások során a család arról számolt be, hogy a tini a Facebookon keresztül megismerkedett egy lánnyal, akivel összejöttek, bár személyesen sosem találkoztak, a lány csak ámította ezzel.

Minden beígért találkozó elmaradt, amiért a másik városban élő netes barátnő folyamatosan elnézést kért. Az otthoni telefon ennek ellenére folyamatosan csörgött, ráadásul a lány valahogy szemmel tartotta a „barátját”, fenyegetőzött, hogy bántani fogja magát és megfélemlítette a fiút is. Ezek után nem is csoda, hogy a csalódott srác megszakította a kapcsolatot a lánnyal, számolt be a The Sun.

A halála előtti éjszakán viszont elküldött egy képet a barátnő unokatestvérének, szintén a Facebookon, ezen a fotón pedig egyértelműen látszódott, hogy az öngyilkosságra készül. A lány azonnal továbbította a képet a fiú családjának, de valószínűleg nem vehetette, komolyan, mert nem a rendőrségnek küldte.

A Mitchell-t gyászoló család úgy gondolja, hogy egy fantom volt, akivel szerettük randizott, ráadásul azt feltételezik, az unokatestvér maga a barátnő. 

A rendőrség nem adott ki információkat arról, hogy ki lehet a lány, illetve honnan származhat, de erről az „unokatestvér” sem számolt be. Ahogy a népszerű fiú halálának körülményei sem tisztázottak, de a család továbbra is azt feltételezi, a lány okozta a tini vesztét. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek