Aktuális

Nemi erőszakkal vádolta a taxist, börtönbe került

Bors

Létrehozva: 2016.12.09.

Fiona Scanlan azt állította, William Millar elvitte egy csendes környékre és megpróbálta megerőszakolni - írja a Daily Record. Ám a GPS adataiból kiderült, hogy a nő hazudott, ezért most 13 hónapra kénytelen börtönbe menni.

A történet 2014. márciusában kezdődött Angliában, amikor a férfi taxijába beszállt a nő, majd nem sokkal utána a rendőrörök jöttek érte.  Millart 18 órán át hallgatták ki, és mintát is vettek tőle. A bíró azért volt ilyen kegyetlen, mert mint mondta: az egyik legsúlyosabb vád a nemi erőszak, ezzel nem lehet alaptalanul senkit illetni.

A tárgyaláson a nő ügyvédje szerint Scanlan az ominózus este egy esküvőről akart hazajutni, mert nagyon részeg volt. Hívott taxit - Millar jött érte -, aki állapota miatt először nemet mondott a hölgynek, de aztán megszánta. 

A nő az autóban megkattant és változatosan szidta a férfit, mire a taxis kirakta a kocsijából, a nő pedig ezután bement a rendőrségre és nemi erőszakkal vádolta a Millart. A férfi ártatlansága hamar kiderült, de az eset után fedélzeti kamerát szereltette a kocsijába, hogy soha többé nem fordulhasson vele elő ilyesmi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek