Aktuális

Örvendett George Michael halálának ez a pap

Bors

Létrehozva: 2016.12.29.

 “George Michael egy nyíltan szodomita ember aki, csak 53 éves volt, amikor meghalt. Érthető, mert a szodomiták élete 20 évvel rövidebb az átlagnál, hiszen az USA-ban a férfiak várható élettartama 76 év” - olvasható Steven L. Anderson Facebook oldalán. A férfi egyébként 2005-ben alapította a Faithful Word Baptista egyházat Amerikában, ami kizárólag az 1604-16011 között íródott Bibliát ismeri el. A prédikátor egyébként nemcsak George Michaelt utálja, hanem gyakorlatilag mindenkit. 

Imádkozott már Barack Obama haláláért, de meggyőződése, ha kiirtják a melegeket, akkor az AIDS sem lesz többé. Tulajdonképpen mindenféle reformációt, modernizmust, liberalizmust elutasít. Ha ez még nem lenne elég a 2015-ös párizsi terrortámadásról is hasonló véleményen van. Szerinte a francia alapvetően egy bűnös nemzet, a metálzenét pedig az ördög imádatának egyértelmű jelének veszi. Az orlandói terrortámadásnál csak azt sajnálta, hogy volt túlélő a melegbár áldozatai között. 

A kilencgyermekes pap - akinek egyébként magyar a felesége - évek óta tiltólistán van jó pár országban a szélsőséges nézetei miatt. Nem teheti be a lábát például az Egyesült Királyság területére, Botswanából pedig a hatóságok kitoloncolták ki, mert egy rádióműsorban arra biztatta az embereket, hogy öljék meg a melegeket. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek