Aktuális

Ugyanott, ugyanakkor: Örökre elbúcsúztam a húgomtól és megszültem a lányom

Bors

Létrehozva: 2016.12.09.

Élete legboldogabb és egyben az egyik legszomorúbb napja volt az angol Rebecca Devaneynek augusztus 9-e. Testvére, Faye Evans 2015 júliusában éppen a családi nyaralására tartott, amikor autóbalesetet szenvedett. A történtekért egy Thomas nevű drogdíler volt a felelős, aki éppen egy nagyobb adag kábítószert szállított ismeretlen helyre, írta a Mirror.

A szüleivel együtt utazó lány az ütközés során súlyos lábsérüléseket szenvedett, amiért kórházba került. Faye orvosai bizakodóak voltak, a lánynál teljes felépülésre számítottak, így hazamehetett, a család otthonában lábadozott. Egészen addig, míg szervezete hirtelen össze nem omlott, azonnal elvesztette az eszméletét.

Mindeközben a várandós nővére, aki elmondása szerint Fayenél jobb testvért kívánni sem tudott volna, már érezte, hogy hamarosan elérkezik a szülés pillanata. Húga ekkor lett rosszul, így mielőtt hívhattak volna mentőt, hogy kórházba vigyék a várandós Rebeccát, a testvére miatt kellett telefonálni. Miközben érezte, hogy hamarosan beindul nála a szülés, testvérét próbálta újraéleszteni. 

– Ez volt az utolsó mondata: Meg fogok halni. Próbáltam nyugtatni, hogy az orvosok mindent megtesznek érte, jobban lesz hamarosan, de aztán elájult. Egy órán keresztül vele voltam, amíg az orvosok próbálták megmenteni – mesélte Rebecca.

A 20 éves lánynak tüdőembóliája volt, a kórházban elhunyt. Rebecca ott volt a halálos ágyánál, adott neki egy búcsúcsókot, majd átvitték a kórház másik osztályára, ahol 6 órával később életet adott gyermekének. 

– Teljesen összetört a testvérem halála, az élet nem ugyanaz nélküle, félek, amióta nincs mellettem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek