Aktuális

Bors-játék: hétfőtől hajthat a nyereményekre!

Hu-Zo

Létrehozva: 2017.01.30.

Forrás: Thinkstock

Hétfőn végre elindult a Bors új nyereményjátéka, amivel akár milliomos is lehet. Vagy egy pazar autó gazdája. Ugye, jól hangzik?

Ezúttal nem a fülét kell feltépni a címlapon lévő matricának, hanem le kell kaparni az autó rendszámtábláját takaró réteget, és megnézni, mi a rendszám. Ha ez egyezik valamelyik nyereménykódunkkal, akkor önnek minden oka megvan az örömre.

A nyerő kódok listáját lapunk Játékoldalán nézheti meg. Ott találja felsorolva azt a tizenegyféle nyereményt, amelyekért játszani lehet, és minden nyereménytípus mellett van egy kód, ami a nyereményre utaló betűkből és három nullából áll. Önt az a nyeremény illeti meg, amelyiknek a kódja a rendszámmal teljesen megegyezik. Ha talált ilyet, kaparja le a címlapon az autó rajza alatti réteget is, ami alatt ott van egy ellenőrzőkód! 19 óráig hívja fel a Bors-játékirodát a +36-1/487-3424-es számon, és diktálja be az ellenőrzőkódot, valamint a kért személyes adatait! Ezután nyolc nap áll a rendelkezésére, hogy a teljes címlapot a nyertes matricával együtt ajánlott levélben elküldje a következő címre: Bors, 1536 Budapest, Pf. 226. Írja rá a borítékra, hogy „Nyertes”! Figyeljen a részletekre, tartsa be a határidőket!

A főnyeremény a különleges felszereltségű Lada Granta Jubileum, emellett kétmillió forint készpénz, wellnesshétvégék és értékes tárgynyeremények várnak gazdára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek