Aktuális

Nagy tévedés, hogy itt a tavasz – ez vár ránk a jövő héten

Bors

Létrehozva: 2017.02.05.

Vasárnap átmenetileg még szárazabb levegő érkezik fölénk, de éjszakától a Földközi-tenger középső medencéjében kimélyülő, majd napközben az Adriai-tenger fölé helyeződő ciklon alakítja időjárásunkat. Az ország nagy része fölé még enyhe, de nedves levegő érkezik, a hőmérséklet csak a sok felhő és a csapadék miatt esik vissza, majd a késő délutáni óráktól megkezdődik a hidegebb levegő beáramlása a Kárpát-medencébe, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn borult időre számíthatunk, délen sokfelé, északon szórványosan esővel. A szél megélénkül, egyre több helyen várható cspadék. 3 és 8 fok lehet délután, lehűlés kezdődik.

Kedd estig marad a borult, erősen felhős ég. Délen és keleten még több helyen valószínű havas eső, néhol hó. Estére fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Délután már csak 0, +5 fok lesz.

A következő két napban nap gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan lehetséges hószállingózás, hózápor is. Délutánonként +2, reggelente -3 fok körül alakulhat a hőmérséklet, írja a Köpönyeg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek