Aktuális

Az időjárás miatt akadozik a közlekedés, nincs áram több településen

MTI, Police.hu

Létrehozva: 2017.04.20.

Teljes útlezárás van érvényben Pécs és Orfű között, miután csütörtök reggel egy autóbusz megcsúszott, majd elakadt a Remeterét közelében - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a jármű a havas csapadéktól meghajlott, út felé belógó ágakat próbálta meg kikerülni. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták, kerülni Magyarhertelend vagy Hetvehely felé lehet - írták.

Nincs áram 

Harmincnégy településen, összesen 7031 fogyasztói helyen nincs áram Vas megyében – közölte csütörtök délelőtt Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

A szolgáltató a délelőtti órákra ígéri az áramszolgáltatás helyreállítását, a viharos szél miatt megrongálódott elektromos hálózat átvizsgálása és kijavítása azonban a szakemberek szerint akár két napot is igénybe vehet – mondta az alezredes.

Hozzátette: az áramszünet leginkább a Körmend és Szombathely közötti, valamint a Csepreg környéki, a megye északi részén fekvő településeket érinti, ahol az esetek felében szerda este óta, a másik felében pedig csütörtök hajnal óta nincs áram.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek