Aktuális

Dózsa György úti tömegbaleset: még nincs gyanúsított

Bors

Létrehozva: 2017.05.16.

<p>Már két halottja van a hétfői fővárosi tömegbalesetnek, egy 23 éves fiatalember a buszmegállóban várakozott, ő a helyszínen meghalt, a másik férfi a kórházban hunyt el, ő az egyik karambolozó kocsi anyósülésén utazott.</p>

Újabb részletek derültek ki a horrorisztikus hétfői tömegbalesetről. Mint arról a Bors beszámolt: egy fehér Mercedes kabrió és egy Citroen ütközött egymásnak a Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésénél, az egyik autó egy buszmegállóba csapódott, azonnal megölve az ott várakozó 23 éves férfit. Később egy másik ember is életét vesztette, ő a 24.hu információi szerint a Citroen anyósülésén szenvedett halálos sérüléseket.

A rendőrség büntetőeljárást indított, de egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit. 

A fehér Mercedest a 24.hu szerint a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje vezette. A Szegedi Ítélőtábla 11 éve összesen 64 év fegyházbüntetést szabott ki jogerősen a vádlottakra, kábítószer-kereskedelem, futtatás és védelmi pénzek szedése miatt. A férfi két másik férfival ült a Mercedesben, de csak őt vitték el a mentők a helyszínről. Rajta és az áldozatokon kívül további négy ember sérült meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek