Aktuális

Ez a mosoly életet mentett – bejárja az öngyilkost megmentő férfi fotója a netet

Bors

Létrehozva: 2017.05.16.

Adam Marr igazi hobbifutó, életét kitölti a sport. Sokszor rója az utakat Manchesterben futócipőjében, az észak-angliai nagyvárosban gyakran tűnik fel kocogva. A 24 éves férfi éppen Manchester Ancoats városrészében biciklizett, amikor egy nőre lett figyelmes, aki az út mentén az aszfalton ült. A férfi nem ment át a túloldalra, nem lépte át, de még csak nem is ignorálta a láthatóan zavart asszonyt.

„Azért indultam, hogy képet készítsek az ancoats-i csatornáról, amikor egy nőt pillantottam meg az út mellett. Nem válaszolt. Két férfit láttam körülötte, akik azt nézték, hogy lélegzik-e, mert két percig egyáltalán nem mozdult. Igyekeztünk kedvesen viselkedni vele, de nem sokkal később üvöltözni kezdett, felpattant, de néhány méterrel arrább újra összeesett. Nem hiszem, hogy drogos volt, vagy ivott volna, egyszerűen csak zavart volt” - mondta Adam, aki elmesélte, hogy ekkor már hívták a mentőket, míg ő felsegítette a nőt a járdára.

„Azt mondogatta, hogy „azt akarja, hogy haljak meg, azt akarja, hogy haljak meg”, talán összeveszett a barátjával. Én csak meg akartam nyugtatni, megmagyarázni neki, hogy nem teheti, amire készül, mert nagyon hiányozni fog a szeretteinek, de azt válaszolta, hogy a világon senkinek nem hiányozna. Soha nem láttam ennyire elkeseredett embert” - mesélte a férfi.

Az esetet a közelből végignézte egy nő, akit annyira meghatott a férfi figyelmes gondoskodása, hogy úgy döntött, megörökíti a részleteket. Samantha Caine egy fotót töltött fel a Facebookra, amelyen jól látható, ahogy az elesett asszonyra a fiatalember rámosolyog. A nő szerint ez a mosoly életet mentett, a képet már több tízezren lájkolták, és több ezren osztották tovább - írja a Mirror.

A nőt végül a kiérkező mentők látták el.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek