Aktuális

Ezüstérmes Ildikó szakácskönyve

Bors

Létrehozva: 2017.06.07.

Hatalmas sikert könyvelhet el Bezselics Ildikó a megújult Gasztromagazinunk szerkesztője. Legutóbbi szakácskönyve ezüstérmet nyert a Gourmand World Cookbook Award 2017-en, a legjobb tematikus szakácskönyv kategóriában. A könyv tavaly jelent meg. A Magok a konyhában – Hüvelyesek, egy háromrészes sorozat első kötete. 

– A díj szakmai elismerés, a logója megjelenhet a könyvön és annak kommunikációjában, illetve egy esetleges külföldi megjelentetés esetén komoly hajtóerőt, presztízst jelent – mondta Ildikó. Most egyértelműen az egészségtudatosság, az új és újra felfedezett jótékony hatású alapanyagok korát éljük. A könyv ez utóbbi csoportba tartozik, hiszen a babok, a lencse, borsófélék korszerű felhasználásáról és az egyes diétákban való alkalmazásáról szól. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek