Aktuális

Semmire sem emlékszik a taxiútból, amikor megölte a feleségét

Bors

Létrehozva: 2017.07.05.

<p>“Rossz esténk volt a feleségemmel” - mondta az őt letartóztató zsaruknak.</p>

Vasárnap éjjel egyetlen fejlövéssel végezte ki feleségét Cameron Espitia az Egyesült Államokban - a férfi azonban az egészből semmire sem emlékszik. 

A 31 éves Cameron és neje, a 29 éves Jennifer vasárnap éjjel úgy döntöttek: közösségi taxival mennek haza. A nő az anyósülésre ült, míg férje hátra. Az Uber-sofőr beszámolója szerint egyszer csak elkezdtek veszekedni, majd egy hatalmas durranást hallott. Az első pillanatban azt hitte, durrdefekt, ekkor azonban a nő feje előrehanyatlott. Lelőtték.

Az életét féltő sofőr azt tette, amit Cameron mondott: hajtott tovább. Miután a fegyveres kiszállt, értesítette a zsarukat, akik nem sokkal később elfogták a feleségével végző férfit, aki láthatóan nem volt azzal tisztában, mit tett. “Rossz esténk volt a feleségemmel” - magyarázta.

Cameron Espitia később azzal védekezett: nagyon sokat ivott. A bíróság 3 millió dolláros óvadékot állapított meg - noha a védelem kisebb összeget kért, a férfi múltjára való tekintettel: korábban ugyanis semmilyen bűntényt nem követett el - írja a Seattle Times.

Espitia egyébként az Egyesült Államok Partiőrségének tagja - ezért is volt nála lőfegyver.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek