Aktuális

Túlélte a méhben, hogy az anyját megverte az apja

Bors

Létrehozva: 2017.07.06.

Henley Boyd egy olyan baba, aki túlélte, hogy apja nagyon megverte az édesanyját, amikor várandós volt vele. A 25. hétben volt - írja a Mirror. A kisfiú már hat hónapos, ami maga a csoda, hiszen könnyen előfordulhatott volna, hogy az életébe körül apja erőszakos viselkedése.

Matthew Kerseynek a menyasszony annak ellenére adott egy esélyt a férfinek, hogy tudta, korábban kirabolt egy afgán veterán, akit eszméletre is vert. Ezért 32 hónapra börtönbe került. A nő annyira szerette a férfit, hogy elhitte, meg tud változni, arra pedig nem is gondolt, hogy bánta fogja, ráadásul úgy, hogy várandós a gyermekével.   

A pár 2014-ben kezdett randizni, miután a férfit kiengedték a börtönből. Tanya a börtönben kétszer is meglátogatta, de ma már látja, hogy hiba volt hinni a férfinek. “Azt mondta, sajnálja, amit tett. Ma már nem tudok hinni neki, de korábban bevettem, hogy bánja, amit tett.” Tanya és az erőszaktevő egy ideig együtt éltek, és bár kívülről úgy tűnt, jó a kapcsolat, sok feszültség volt a felszín alatt.

Matthew Kersey 2015-ben kitalálta, hogy családot szeretne, Tanya belement és 1 év próbálkozás után össze is jött a baba. Mikor hazugságon kapta a férfit éppen a 25. hétben volt. Kersey nem bírta a szembesítést és neki esett a nőnek. “Összeségében majd egy óráig tartott a verés”  - mesélte a ma már kétgyerekes anya.

A kismama karácsony előtt hozta világra egészséges fiát, akivel a karácsonyt otthon tölthették. “Ez volt számunkra az igazi ajándék, mármint hogy nem lett baja” - mondta Tanya. A bíróság 20 hétre küldte börtönbe és két évre tiltotta el a nőtől és 1000 font megfizetésére kötelezte az apát. “Elszörnyedtem az ítélettől” - mondta Tanya, aki most többek közt azzal is foglalkozik, hogy olyan bántalmazottaknak nyújtson lelki támogatást, akik nem mernek kilépni egy az ővéhez hasonló kapcsolatból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek