Aktuális

Priapizmus: az orrát plasztikáztatta, de legféltettebb kincsében esett kár

Bors

Létrehozva: 2017.09.08.

Egy 45 éves horvát Neven Ciganovic a plasztikai műtétek megszállottja lett, a férfi sorra vállalta be a külsejét megváltoztató operációkat, hogy az általa tökéletesnek vélt külsőt elérje, és ezért akár kockázatra is hajlandó volt.

Plastic surgery addict left with permanent erection after nose job

A man addicted to plastic surgery has been left with a permanent and painful erection after a nose job. Neven Ciganovic was left with a priapism - an unwanted, long-lasting and painful erection that is not accompanied by sexual desire.

„Iránban jártam egy orrplasztikán, amelyet a brit Channel 4 is dokumentált, az életemről készített dokumentumfilm részeként. Nem vették fel magát a műtétet, de az azt megelőző konzultációt igen. A doktor tájékoztatott az altatás menetéről, de sajnos a szervezetem rosszul reagált rá” - mondta a horvát férfi, aki priapizmust kapott. Ez a pénisz nem várt merevedése, amely nagyon komoly fájdalmakkal jár, és akár napokig is eltarthat.

A férfi egy belgrádi kórházban kezdte meg a rehabilitációt, elmondása szerint nem kért fájdalomcsillapítót, holott a fájdalmak miatt agonizált. Aztán a pénisze miatt is műtétre szorult, a hírek szerint legalább hónapokba telik, míg újra teljesen felépül.

A férfinek ennek ellenére nem vették el a kedvét a plasztikától, korábban tucatnyi beavatkozásnak vetette alá magát, az orrplasztikától azt remélte, hogy általa nemzetközi ismertségre is szert tehet. A probléma ellenére nem hagyja abba a változtatásokat, mert a mottója nem engedi:

„Jobb, ha azért gyűlölsz, aki vagyok, mint ha azért szeretnél, aki nem én vagyok!”

This summer is a big deal have a pic with float toy,pink flamingo,white or gold swan,pizza cut or even donut. But sorry guys I couldn't find any of that,I have only this one realistic replika of my own tool.If Kim Khardashian could have its own float replica of her butt,then I can have my own tool float replica. NABIJEM VAS NA LUFTIC ! For all orders please text me in DM inbox! @camp_vugec_plac 😎☀️❤️#summer #floating #floatto#floatiekings #floatcock #summermusthave #fashionist #pool #poolfloat #pooltoys #tattoo #tattoos #guyswithtattoos #tattooed #tattooart #fun #poolparty #sexy #silly #sillyboy #watertoys #floaties #swag #swag #captainpecker #flamingofloat #flamingo #swanfloat #swan #pizzafloat #kimkardashian @camp_vugec_plac @theperezhilton

Neven (@nevencigi) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek