Aktuális

Annyi év börtönnel megúszta a horroranya, ahány éves volt halálra kínzott gyermeke

Bors

Létrehozva: 2017.11.27.

Hét év börtönbüntetés után szabadlábra helyezték Angela Gordont, aki hat gyermekét kínozta, közülük pedig az akkor hétéves Khyra Ishaq éhenhalt. Az eset még 2008-ban történt, a nőt később letartóztatták, és bíróság előtt kellett felelnie a tetteiért.

A hétévesen elhunyt kislány:

Evil mum who starved daughter, 7, to death free after just seven years

An evil mum who starved her seven-year-old daughter to death and neglected five other children has been freed after just seven years in jail. Angela Gordon, 42, and stepdad Junaid Abuhamza admitted killing little Khyra Ishaq in 2008 in a crime that shocked the nation.

A nő és új párja a bebizonyított vádak szerint mind a hat gyereket sanyarú körülmények között nevelte, a hétéves korában elhunyt kislány a hírek szerint mindössze 16 kilót nyomott, halálát pedig gyulladás okozta, amely ellen legyengült szervezete nem tudott harcolni. Ugyanakkor a nyomozók legnagyobb megdöbbenésére az anya házában tele voltak a konyhaszekrények étellel, ám el voltak zárva, vagy olyen helyen tárolták, ahol a gyerekek nem érték el. A nyomozás során bebizonyosodott, hogy a szülők úgy etették a gyerekeiket, mit az állatokat, és nem egyszer vizesen, alsóneműben állították ki télen az utcára büntetésből őket. 

A felelőtlen anya 2010-ben 15 év börtönbüntetést kapott, ám az elhunyt kislány apjának a bejelentése szerint a nőt már kiengedték. Ishaq Abuzaire felháborodottan mesélte a Mirrornak, hogy egykori párját minden figyelmeztetés nélkül szabadon engedték, mégpedig egy karitatív szervezet közbenjárására. A férfi felháborodottan vette tudomásul, hogy a nőt a kiszabott büntetés felének a letöltése előtt kiengedték, ám erről őt nem is tájékoztatták, így azt sem tudja, hogy gyermekének anyja és gyilkosa jelenleg hol tartózkodik.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek