Aktuális

Csak a dráma: a Nutella összetétele megváltozott!

Bors

Létrehozva: 2017.11.07.

Egy német fogyasztói csoport szúrta ki, és tette közkinccsé a Facebookon, hogy bizony megváltozott a Nutella összetétele. A tejport kevesebb lett - 8,7%-ról 7,5%-osra módosult -, míg a cukortartalom nőtt - 55,9-ről 56,3-ra - írja a Mirror. A Ferrero nem cáfolta , hanem nyilatkozatban erősítette meg, hogy bizony van változás, és ilyen apróságokat sok nagy márka szokott véghezvinni.

“A Nutella minősége ettől még ugyanolyan jó maradt” - emelte ki a cég. Néhányan úgy reagáltak erre a hírre, mintha a talajt húzták ki volna a lábuk alól, ugyanis bojkottot jelentettek be, vagy éppen annak adtak hangot, hogy ez a változás a legérthetetlebb a világon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek