Aktuális

Házasságuk azóta rendíthetetlen, mióta mással is szexelnek

Bors

Létrehozva: 2017.11.07.

Laura és Mike Leonard 2015-ben házasodott össze. Mindketten 28 évesek és több mint 10 különböző szexuális partnerük volt mióta kimondták egymásnak a boldogító igent - írja a The Sun magazin. A pár Kaliforniában él a fiukkal, Iannal, aki ötéves.

Az ügyfélszolgálati asszisztens bevallása szerint amikor összeházasodtak, a férje tisztában volt vele, hogy nem lesznek egymáséi soha 100%-ban. “Kb.10 szexpartnerem volt mióta házasok vagyunk. Havonta négy napot áldozok más férfiakra az életemből” - mondta az asszony, aki az interneten keresi meg az új partnereit. A házaspár állítólag ki is beszéli az aktuális szeretőket, és az asszony különösen sok figyelmet szentel annak, hogy az idejét jól ossza be, annak ne legyen károsultja.

“A poligámia erősebbé teszi a házasságunkat, mert állandóan kommunikálunk egymással”  - tette hozzá az ara, aki arra is kitért, hogy akikkel lefekszenek, tisztában vannak vele, hogy szex és más semmi a felállás. A pár 2011-ben találkozott és az elején még “nem léptek félre”. Próbálták hármasban is, de rájöttek valójában más az igényük, így inkább mindenki megy a saját vágyai után.

A nő szerint sokan azt gondolják róluk, hogy hazudnak, vagyis nem boldogok. “Van jelzálogunk, teljesen normális párok vagyunk, teljes állásban dolgozunk, nincs bennünk semmi különleges.” Mike megerősítette felesége szavait, és hozzátette, bár ő féltékeny szokott lenni néha a többi partnerre, de neje mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen, amit ő értékel is. Mike azt is kiemelte, amikor van ideje, ő is mindig azon van, hogy mással szexeljen. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek