Aktuális

Képpel köszönték meg a wellnesst

Címkék
nyeremény

Bors

Létrehozva: 2017.11.11.

Hétfőn indul Karácsonyi Milliomosok nevű játékunk. Tíz ol­vasónkat tesszük milliomossá az ünnepekre. Vegye a lapot, hogy aztán ön is olyan boldogan mesélhes­sen, mint korábbi nyerteseink!

Ladából bankbetét

Áprilisban vette át tőlünk Lada Granta Jubileum típusú nyereményautóját a hajdúnánási Hódos Attila. Mivel családjának volt már egy kocsija, ráadásul ő nem vezet, pénzzé tette. A vételárat nem herdálta el: be­fektette a bankban.

– Jól jött, biztonságot ad, hogy van. Ha egymillió forintot is nyernék a Borssal, azt is be­rak­nám a bankba. Ha összegyűlne elegendő összeg, közelebb költöznénk a családommal a húgomhoz, aki Budapesten él. Nemrég született kisbabája – mondta Attila.

Újra nyernének

A szombathelyi Kapui Vince és felesége nyári játékunkon zsebelt be egymilliót. – Aki nyugdíjas, nem szórja a pénzt. Mi már nem a mának élünk, az egészségünkre költünk és a négy unokánkra – vallja az idős házaspár, hozzátéve: örülnek más szerencséjének is, ezért ar­ra biztatnak mindenkit, hogy játsszon, és bízzon Fortunában. –  Már ér­tesültünk róla, hogy lesz újabb nyereményjá­ték, bízunk a sze­rencsénkben. Örülnénk, ha nyernénk újra, de megelégszünk azzal, amink van.

Eltáv Zalakarosra

Az Úrhidán élő Bogdán Nikolett és párja októberi játékunkon „szakított” egy pihenést egy zalakarosi wellness-szállóba. Nikolett maga kereste meg szerkesztőségünket, hogy megköszönje a nyereményt. Képet is mellékelt, mennyire jól érzik magukat:

– Azért küldtük el a fotót, hogy lássák mások is, bárkiből lehet nyertes. Nagyon nyugodt volt a wellness-szálló, sokat sétáltunk és pihentünk. Eddig is jártunk wellnessbe, Velencén és Tatabányán is töltöttünk el egy-egy napot, a zalakarosit vi­szont három napig élvezhettük – mesélte Nikolett, aki párjával együtt a honvédségnél dolgozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek