Aktuális

Összevesztek egy szelfin, a földre küldte a barátnőjét – videó

Bors

Létrehozva: 2017.11.30.

Aruba repterén keveredett heves vitába egymással az egy párt alkotó nő és férfi, ráadásul a hangos szóváltásnál nem sikerült megállniuk, egészen eldurvult a dolog. Ezt sikerül videóra vennie az egyik utasnak, aki meg is osztotta felvételt a Facebook-oldalán.

A pár éppen a taxit várva ácsorgott a reptéren, amikor a férfi elővette a telefonját, hogy készítsen kettejükről egy szelfit, ami valamiért nagyon nem tetszett a nőnek, és egy hirtelen mozdulattal kiverte a barátja kezéből a készüléket. Erre reagált a fickó, olyannyira hevesen, hogy a lökésétől a barátnője a földön kötött ki. A pankrátorként viselkedő férfi és barátnője ügyének befejezéséről nem szólnak a hírek, írta meg a The Sun.

Djies wak con Ignorante nos mesun hende nan a para bira, problema ta escala pafo di airport y embes di manda seguridad of algun persona profecional bai atende e caso ta prefera di djies para filma y haci redo👎kisas ta problema ageno pero e ta dilanti NOS airport na aruba unda mas persona ta haci uso di dje y cosnan asina aki ta mahos bista. Mane mi hefe a bisa na aruba nos tin tribu di indian nobo cu jama "Parawak"👎yups asina mes.

Közzétette: Caridad Quandus – 2017. november 26.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek