Aktuális

Második karácsony: Ajándékokkal halmozták el rajongói Tubit 

Bors

Létrehozva: 2018.01.24.

Forrás: Végh István

Semmi kétség: a Bors szerkesztőségi négylábújának rajongótábora lett. Tubi egyik pillanatról a másikra lopta be magát olvasóink és munkatársaink szívébe: jámbor, mo­solygós tekintetével, olykor harapós stílusával együtt ő lett a szerkesztőség kedvence, aki szó szerint mindenbe beleugat. Volt, hogy nem hagyta szóhoz jutni Pataky Attilát interjú közben, amíg nem adott neki az ebédjéből, beült A Nagy duett zsűriszékébe Kasza Tibi mellé, hogy mondhassa a magáét, a Bors reggeli értekezleteit pedig rendszerint szigorú tekintettel felügyeli, majd hátán fekve várja, hogy valaki vakargassa a hasát. 

Kedden délelőtt óriási meglepetésben volt része. Két rajongója, Eszter és Péter meglátogatta a szerkesztőségben, rá­adásul nem üres kézzel érkeztek. A házaspár férfi tagja semmit nem bízott a véletlenre, tudja, hogy Tubi fél a férfiaktól az előélete miatt, ezért rögtön három virslivel kezdte az ismerkedést. 

– Mindent tudunk Tubiról! Leginkább a Bors weboldalán nézzük, mikor mit csinál. Szerettünk volna találkozni vele, mert része lett az életünknek, már nem is tudnánk elképzelni a hétköznapokat nélküle. Alig várjuk, hogy meglássuk az újságban vagy a neten, mert üde színfoltja a napunknak. Annyi negatív, elszomorító dolog történik a világban, de amikor őt meglátjuk, egy pillanatra kizökkenünk, és mosolygunk – mesélte Eszter, majd átnyújtott földszintes munkatársunknak egy hatalmas, csodálatosan be­csomagolt ajándékot.

– Ezt még a Jézuska hozta neked, a mi karácsonyfánk alá pottyantotta. Úgy alakult, hogy csak most tudtuk elhozni. Legyél továbbra is vicces, szarkasztikus, nevettess bennünket! – mondta Tubinak Péter, aki feleségével szeretett volna inkognitóban maradni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek