Aktuális

Szabolcs segítséget kér, mert elfeledte, hogy hívják élete szerelmét

Címkék
szerelem

D. P.

Létrehozva: 2018.01.10.

Szabolcs egy budapesti plázában találta meg élete szerelmét – legalábbis úgy érzi, hogy ő az. Ám zavarában sajnos elfelejtette a lány nevét, ezért most kétségbeesve kér segítséget a Facebookon.

– Édesapámmal voltam, moziba mentünk, előtte kajáltunk. A sorban álltunk, amikor a végtelen tömegen végigpillázva megláttam Őt – kezdett bele a romantikus történetbe a Borsnak a 21 éves százhalombattai fiatalember. – A szüleivel volt, az édesapja mögénk állt a sorba. Rövid toporzékolás után, összeszedve a vért a pucámba, eléálltam, és elmondtam neki, mennyire gyönyörűnek is látom a lányát. Amikor leültünk, elmentem szalvétáért, és a pultnál a csajszi mellett találtam magam. Gondolkodás nélkül megszólítottam – folytatta Szabolcs. – A pulzusom 190 volt, fülemben csak a saját szívverésemet hallottam. Mire feleszméltem, már mondta a nevét, de nem emlékszem rá.

Szabolcs ezután besietett a moziterembe az apjával.

– Szuper film lehetett, de nekem közben is és azóta is ő jár a fejemben – mondta a 18-19 éves lányt kereső szerelmes. A Facebookon mindenki nagyon szorít neki, de a Nagy Őt egyelőre a több mint hatezer megosztás ellenére sem találja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek