Aktuális

Úgy megverte, hogy elvetélt, mégis megbocsátott volt férjének

Bors

Létrehozva: 2018.01.17.

<p>Mindössze három év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki negyed évszázadon keresztül terrorizálta feleségét.</p>

Összesen három év: ennyit kapott John Ormond, miután hosszú éveken keresztül bántalmazta nem csak a feleségét, de fiát is. A skót férfi egy alkalommal úgy megverte ikrekkel terhes nejét, hogy elvetélt. Az asszonyt tucatnyi alkalommal kellett kórházba vinni, mégis megbocsátott volt párjának, aki egy életen át tartó horrorral “ajándékozta meg”:

“Soha nem felejtem el, amit velünk tett és amin keresztül mentünk miatta, de meg tudok bocsátani. Meg kell bocsátani - máskülönben hogy léphetnék tovább?” - tette fel a kérdést a volt feleség, Linda, aki 1980-ban ment hozzá a brutális férfihoz, és 25 éven keresztül éltek együtt. 2005-ben telt be nála végleg a pohár. Különváltak, ám a házasságukat hivatalosan csak tíz évvel később mondták ki.

A férfi brutalitását jól jellemezte, hogy a nászéjszakáján is megverte újdonsült feleségét. Házasságuk kilencedik évében, karácsonykor pedig úgy megrugdosta az asszonyt, hogy annak több bordája is eltört. Ormond a saját fiára is többször rátámadt, valamint azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A 67 éves férfit, aki mindvégig tagadta brutális tetteit, így egyetlen alkalommal sem kért miattuk bocsánatot az áldozatoktól, végül 12 vádpontban találták bűnösnek.

“Egy cseppet sem lep meg, hogy nem mutatott megbánást és tagadott mindent. Önimádó - mindennek róla kell szólnia. Soha nem vallaná be, hogy tévedett, vagy valami az ő hibája” - magyarázta Linda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek