Aktuális

Lauren: 29 éves terhes, de még szűz nő vagyok

Bors

Létrehozva: 2018.02.11.

Lauren még szűz, és nem is akarja elveszteni még egy ideig az ártatlanságát, mert nem siet sehova, és a szexmentes élettel sincs semmi problémája - írja a kanadai Vice. A nő hormontermelésével nincs minden rendben. Egyébként a manitobai tartományban, egy mélyen vallásos közösségben élő kismama egy spermadonortól termékenyült meg, hogy anya lehessen, mindazok ellenére, hogy az orvosai és a barátai nem álltak mellé ebben a kérdésben.

Lauren hipofízis elégtelenséggel született, ami azt jelenti, hogy az összes hormon termelődése csökkentett vagy hiányzik nála. Ez azért van, mert az agyalapi mirigye nem megfelelően fejlődött ki. Ebből kifolyólag folyamatos hormonpótlásra szorul. Kiskora óta, hiszen a gyógyszerek híján meg sem nőtt volna. Állítása szerint nagyon későn kezdődött nála a pubertás kor, az is csak a hormonszedésnek hála.

A kései kamaszkor nagyon megviselte, hiszen a mellei sem kezdtek el fejlődni, amíg nem szedett erre is gyógyszert. Lauren utálta ezt az időszakot, mert sokan bántották a kinézete miatt, ráadásul nyúlfoga is volt. Akkor kezdett jobbra fordulni az élete, amikor a kívülről már nem nagyon különbözött a kortársaitól. Amikor felnőtté vált, az volt a legnagyobb kihívás számra, hogy teherbe essen. Az endokrinológusa azt mondta, nem fog neki sikerülni. Aztán találkozott egy olyan szakértővel, aki azt mondta: vágjunk bele. Egy éve volt már a várólistán, hogy mesterségesen megtermékenyítsék, amikor végre zöld utat kapott.

Bár életében többször próbált randizni, sose jött be neki, és egyáltalán nem is érdekelte a szex. Életében egyszer csókolózott, nem élvezte. Maszturbálni is próbált, de az sem okozott örömöt számára, most azt mondja, nem fogja újra kipróbálni. Bár várandós, a környékbeliek tudják, hogy egyedül van, de azt senki nem sejti, valójában még mindig szűz.

Laurent az bosszantotta fel korábban, hogy azt mondták neki: nem lehet gyereke, amíg nem házasodik meg. Egy mélyen vallásos közösségben nem is mondhattak volna mást neki. Mindent megtett azért, hogy megmutassa az embereknek, hogy de, igenis. Ha erre vágyik, akkor nem kell, hogy érdekelje mások mit gondolnak. Bár sokszor gondol arra, hogy egy tőle nagyon eltérő emberrel meg kéne osztania az életét, hogy a gyermeke mást is lásson, de egyelőre ott tart, jobb egyedül lenni.

A Vice magazinban közölt interjúban arra is kitért, hogy tart attól, egyre kínosabb lesz a számára, hogy szűz. A nő gyermeke júniusban jön világra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek