Aktuális

Növeltük a nyerési esélyeket! Játssz a napilappal online is!

Bors

Létrehozva: 2018.02.02.

Elindult a Bors idei első játéka. Összegyűjtöttük a játék menetével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Lapunk idei első játéka március 14-ig tart. Ez idő alatt a Bors címoldalán talál egy középen feltéphető matricát. Minden matrica alatt három szimbólum – például bankjegy, hold, csillag – lapul, s ha ezek egyformák, akkor ön nyert. Legszerencsésebb olvasóink akár egy milliót is nyerhetnek, vagy 100 000 forintot, de wellnesspihenést és értékes tárgy- nyereményekkel is gazdagodhatnak hűséges olvasóink. Hogy mit nyert, a szimbólumok alapján gyorsan megbizonyosodhat a játékoldalon.

A nagy izgalmak közepette viszont ne feledje legkésőbb 19 óráig tárcsázni a játékirodát a 06-1/443-3450-es telefonszámon, ahol a matricán található ellenőrző kód segítségével azonosítják a nyerést, és felveszik az adatait. A nyertes matricát tartalmazó címoldalt ki kell vágni, és a nyeréstől számított nyolc napon belül postázni az alábbi címre: Bors, 1537, Pf. 235. A borítékra, kérjük, írja rá a Nyertes szót!

Hajtson az autóra!
Akkor se keseredjen el, ha a feltéphető matrica alatt nem egyforma szimbólumokat talál. Sőt ha azt szeretné, hogy az álomszép Seat Arona kulcsát önnek adjuk át a játék vége után, akkor gyűjtse szorgalmasan a nem nyertes matricákat. Ezeket vágja ki a címoldalról, és vegye meg a szombaton és vasárnap kapható Bors Hétvégét, amiben talál egy játékszelvényt. Ezt vágja ki, és kitöltve küldje be a négy nem nyertes matricával együtt a „Bors – Fődíj” jeligével a következő címre: Bors, 1536 Budapest, Pf. 226.

Ha Fortunát magához csalogatta, már csak annyit kell tennie, hogy holnaptól mindennap megveszi a Borsot. Tépje a matricát, és nyerjen!

De még ezzel sincs vége!

Nem talált három egyforma szimbólumot? Új lehetőség: töltse fel a matrica kódját, és nyerjen online játékunkon!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek