Aktuális

Sokkot kapott Amarilla, amikor megkérték a kezét Rúzsa Magdi koncertjén

HG

Létrehozva: 2018.02.28.

<p>Ahogy <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/ruzsa-magdi-koncertjen-kerte-meg-szerelme-kezet/148805" target="_blank">kedden megírtuk,</a> egy fia­tal szerelmes Rúzsa Magdi hétvégi koncertjén kérte meg barátnője kezét, pont akkor, amikor az énekesnő a Szerelem című dalát énekelte. A cikk megjelenésének estéjén jelentkezett a Borsnál a pár, és elmesélték a történetüket. </p>

Csaba a Borsnak elárulta, hogy párja, Amarilla kisebb sokkot ka­pott, amikor a Rúzsa Magdi-koncerten megkérte a kezét. Elmondták, hogy bár az eljegyzésről már beszélgettek korábban, Amarilla nem gondolta, hogy a koncert közben jön el a nagy pillanat.

– Baráti társasággal tízen mentünk a koncertre, közülük az egyik ismerős készítette a videót – mesélte a Borsnak Csaba. A fiatal férfi tudta, hogy barátnőjének Rúzsa Magdi a kedvenc énekesnője, ezért biztos, ami biztos, már júliusban megvette a jegyet.

– A barátnőmnek, de még az ismerőseimnek sem volt sejtelmük arról, hogy mire készülök, erre gondosan ügyeltem. Mindent előre elterveztem, kivéve egy dolgot: nem tudtam, mikor lesz a Szerelem című szám, csak azt, hogy Amarillának ez az egyik nagy kedvence. Már azt hittem, nem is lesz, de aztán megkönnyebbültem, mert utolsó számként ez is megszólalt. A hozzám legközelebb álló ismerősöm kezébe nyomtam a telefonomat, és megkértem, hogy videózzon. Ekkor súgtam Amarilla fülébe: akar-e velem megöregedni? Látszott rajta, hogy nagyon meglepődik, de ebben a pillanatban már le is térdeltem előtte.

A többi már jól látszik a videón: úgy tűnik, mintha a fiatal ápolónő lába alól kicsúszna a talaj, hirtelen könnyekben tör ki, párja alig tudja ráhúzni remegő kezére az eljegyzési gyűrűt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy bár régóta beszéltek az eljegyzésről, de a lány álmában sem gondolta, hogy ennyi ember előtt kéri meg a kezét Csaba.

– Mivel elég konzervatív vagyok ilyen dolgokban, a párom egészen biztos lehetett abban, hogy édes kettesben leszünk, amikor megkérem a kezét. Amikor megvettem a jegyet a koncertre, akkor jött az ötlet. Onnantól kezdve igyekeztem kipuhatolni, mit szólna egy más jellegű lánykéréshez. Szerencsére nem volt nagyon ellene. A gyűrűvel nem volt gondom, egy ideje már nézegettük az eljegyzési gyűrűket együtt. Végül egy olyan klasszikus darab mellett döntöttem, amelyikről biztosan tudtam, hogy tetszeni fog Amarillának.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek