Aktuális

Több mint tízmilliót oszt szét a Bors

Ny. A.

Létrehozva: 2018.02.14.

Ha már lúd, legyen kövér! – akár ez is lehetne a Bors idei első nyereményjátékának jelmondata. Hiszen, ahogy ezt már megszokhatták, mi nem kicsiben játszunk. Hűséges olvasóink markában több mint száz nyeremény landolhat, amelyek együttes értéke bőven meghaladja a 10 millió forintot.

Legszerencsésebb játékosaink között ráadásul 5 millió forintot osztunk szét, s ugyan még csak két hete kezdődött a játékunk, már gyarapodott is a Bors-milliomosok tablója. Sokan gazda­god­tak értékes vásárlási utalványokkal, valamint konyhai kiegészítőkkel, és két kezünk sem elég, hogy megszámoljuk, hány szerencsés Bors-olvasó tervezi már a páros wellnesspihenést. De ami igazán jó hír, hogy még mindig nem fogytunk ki a nyereményekből, sőt! Távolról sem látszik még a játék vége, hiszen még egészen egy hónapig, azaz március 14-ig játszhatnak lapunk­kal. Nálunk még cicóznia sem kell, ha nyerni akar: egysze­rűen csak tépje fel a matricát, hogy mögé nézzen!

Nálunk fődíj is van

Különben meg milyen nyereményjáték az, ahol még fődíj sincs? A Bors természetesen erre is gondolt, játékunk főnyereményeként egy több mint 4 millió forintot érő Seat Arona Crossover kulcsa landol legszerencsésebb olvasónk zsebében. Ehhez pedig négy nem nyertes matricát kell összegyűjteni, amit azzal a játékszel­­vén­­nyel együtt kell beküldeni, ami a szombaton és vasárnap is kapható Bors Hétvégében található.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek