Aktuális

Halálra terrorizálta csodaszép barátnőjét az exkatona, majd a törlesztők miatt aggódott

Bors

Létrehozva: 2018.03.27.

Négy év három hónap börtönre ítélte a St. Albans-i bíróság a barátnőjét halálba kényszerítő volt katonát. A nő hiába próbált menekülni a kapcsolatból, nem tudott és végül teljesen összeroppant a terrorban, melyet a férfi mellett élt át.

Steven Gane volt katona tavaly márciusban jött össze a csinos és életvidám Kellie Suttonnal, de alig öt hónap után tragikus véget ért kapcsolatuk. A 30 éves háromgyermekes anya saját otthonában, St. Albans-ban akasztotta fel magát, miután élettársa fizikálisan és mentálisan is bántalmazta, valamint teljesen tönkretette önbecsülését.

A nő gyászoló családja azonban nem volt hajlandó egyszerűen belenyugodni Kellie elvesztésébe és a bírósághoz fordultak, ahol azzal vádolták a spártai szigorral irányító férfit, hogy ő tehet a fiatal nő haláláról. A rendőrség már jól ismerte a pár viszályos kapcsolatát, számtalan bizonyítékot állítottak fel a férfi ellen, miszerint többször hevesen vitatkoztak, a szomszéd is gyakran rájuk hívta a rendőrséget mert attól félt, hogy komoly károkat okoznak egymásban a vita hevében – írja a Mirror

Egy közeli ismerősük szerint Steven Gane barátnője halálát követően sokkal jobban aggódott azon, hogy hogyan fogja egyedül fizetni autója törlesztőrészleteit, ráadásul nyilvános még viccet is csinált a nő öngyilkosságából, sőt állítólag már egy új barátnőre is szert tett.

Bullying boyfriend gradually beat down happy mum, 30, until she killed herself

A controlling boyfriend has been jailed for driving a happy mother-of-three to suicide after she was physically and mentally abused in their relationship. The court heard how Kellie Sutton went from being positive and outgoing to becoming isolated and anxious and eventually took her own life.

Egy közeli ismerős szerint az is előfordult, hogy a férfi a földre lökte a nőt és ott bántalmazta csak azért, mert Kellie elment valahova barátaival, de neki nem szólt erről. A nő ezután határozta el, hogy szakít a férfivel, de végül Steven Gane még is meggyőzte őt ennek ellenkezőjéről.

Kellie egy családtagjának azt írta WhatsAppon keresztül, hogy Gane nagyon agresszív vele és sokat bántja, ráadásul eltiltotta őt barátaitól is, nehogy bárki is tudomást szerezzen a szörnyű terrorról, amiben a nő élni kényszerült.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek