Aktuális

Már a háta lángolt az anyának, de csak a lányát mentette, miközben 21-szer mártották meg benne a kést

Bors

Létrehozva: 2018.03.16.

Leanne Collopy a saját életét áldozta azért, hogy a lányát mentse – derül ki a Mirror cikkéből. A 25 éves nőt egykori párja csalta csapdába, Saleem Said féltékenységből támadt gyermeke anyjára. A pénteken tartott bírósági meghallgatáson kiderült, hogy a 40 éves apa akkor támadt a nőre, amikor az a lányával együtt volt, felgyújtotta a nőt, majd 21 alkalommal meg is szúrta egy késsel.

Mum sacrificed life to save daughter, 2, as ex stabbed her and set her on fire

A heroic mother sacrificed her own life to save her two-year-old child as she was stabbed and set on fire by the youngster's jealous father, a court heard today. Nursery worker Leanne Collopy, 25 was knifed 21 times by ex-boyfriend Saleem Said who lured her into a trap before dousing her with petrol and setting her alight.

A nő hátát érték először a lángok, az első dolga az volt, hogy a kislányt menekítse. A szomszédok ugyan azonnal rendőrt és tűzoltót hívtak, ám nem tudták megmenteni a nőt, aki négy nappal később a kórházban életét vesztette. Testfelületének a 65 százaléka égett meg, és teljes testén, végtagjain, de még a fején is késelés nyomait találták.

A kis Leilát haldokló anyja karjaiban találták a hatóságok, a kislány sem úszta meg sérülések nélkül az esetet, de anyja hősiességének köszönhetően legalább túlélte a szörnyű támadást. Állítólag még napokkal később is azt mondogatta a sokkban lévő kislány, hogy „Anya forró, Leila forró, apa, apa...”.

Az apáról felvétel is készült, amikor a gyúlékony anyagot vásárolta, a bírósági tárgyalás során kiderült, hogy azért támadt gyereke anyjának az életére, mert az korábban elhagyta, és a féltékenységet nem bírta elviselni. A férfi a támadást megelőzően az interneten érdeklődött a gyilkolás iránt, bebizonyosodott, hogy olyan cikkeket tanulmányozott, mint a „16 tipp, hogyan öljünk meg valakit, és ússzuk meg”, vagy a szintén sokat mondó „meddig tart megfojtani valakit” című írást.

A férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, legalább 30 évig fog a rácsok mögött ülni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek