Aktuális

Ezen a héten is bebizonyította valaki: van élet a Marson - fotó

Bors

Létrehozva: 2018.05.01.

<p>Kijött a jóidő, egyre aktívabbak az összeesküvés-elméletek gyártói is.</p>

Nem is oly rég a BorsOnline is beszámolt arról a férfiról, aki azt állította: vonuló állatcsordákat fedezett fel a Marsról készített felvételeken. Persze a NASA mindezt igyekszik eltitkolni - de hát ezen a kijelentésen egy összeesküvés-elméletekben otthonosan mozgó ember már nem is lepődik meg. Aztán április közepén valaki egy földalatti bunker bejáratát szúrta ki a vörös bolygóról készített felvételek egyikén. Most pedig egy amatőr csillagász, Joe White állítja: bizonyítéka van arra, hogy a Marson igenis van élet - méghozzá földi élet!

A férfi ugyanis észrevett az egyik felvételen egy sziklát, ami szerinte leginkább egy középkori sisakot viselő női harcos fejére hasonlít. A szobor - teszi hozzá - az egyiptomi művészet jegyeit is magán hordozza, így vagy a középkortól, vagy már az ókori Egyiptom idejéből eljutott valaki a Marsra, hogy ott kifaragja a szoborfejet - írja a Daily Star.

Ehhez nagyon nem is tudunk mit hozzátenni - maximum azt, hogy kíváncsian várjuk, a jövő héten milyen bizonyítékkal állnak elő azok, akik alighanem túl sokat nézték az X-Aktákat...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek