Aktuális

42 évvel idősebb férfival vesztette el a szüzességét - és még most is együtt vannak

Bors

Létrehozva: 2018.06.01.

A fiatal nő szerint nagyszerű élmény volt.

Sokan megdöbbentőnek találják Molly és Tom szerelmét: a nő ugyanis 22, míg a férfi már 64. Sőt: Mollynak az idős férfi volt az első - és egyetlen - kapcsolata. A páros a Metronak beszélt kapcsolatukról.

Tom és Molly egy pennsylvaniai bolhapiacon találkoztak még 2016-ban. Mindketten árusként dolgoztak a piacon. Molly édesanyja standját vette át. Azonnal kötődés alakult ki köztük - majd október végén elcsattant köztük az első csók is. Mollynak egyébként még a szüleitől kellett engedélyt kérnie, hogy randizhasson az idős férfival - ugyanis még otthon lakott.

Molly, 22, and Tom, 64, have been dating since October 2016.

Közzétette: Metro – 2018. május 31.

“Ma már együtt élünk, és jól kijövünk egymás családjával is” - magyarázta a lány, akinek egyébként Tom nem csak az első komoly kapcsolata volt, de a nagypapa korú férfi vette el a szüzességét is. “Ő volt az egyetlen, így nincs összehasonlítási alapom. Türelmes az életben és az ágyban is. Nagyszerű, sokat mókázunk.”

Azt gondolnánk, 41 és fél év korkülönbséggel nem sok közös témát talál a páros, ám ez nem így van: “Mindketten nagyon furák vagyunk. Én babákat gyűjtök, Tom pedig helyi történelmi relikviákat. A zenei ízlésünk is nagyon hasonló, a dalok kötnek össze minket.”

Mondanunk sem kell, a szerelmespárra az utcán sokan rosszallóan tekintenek, ám ez őket egy cseppet sem zavarja. Azt vallják: ha nem ártanak senkinek, miért lenne gond a kapcsolatuk? És egyébként is: Tom nem is héz ki hatvannégynek - állítja Molly. Azt azonban nem tervezik, hogy összeházasodjanak - vagy gyerekük legyen... 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek