Aktuális

„Életem legszebb napja lett a legrosszabb” - vőlegénye mindent túlélt, mégsem állhatott oltár elé

Címkék
baleset

Bors

Létrehozva: 2018.06.01.

Az 57 éves Jacky Werner élete legrosszabb rémálma vált valóra, az ausztrál nő férjéhez sietett haza, egy pezsgővel akarta megünnepelni, hogy nem sokára  összekötik az életüket. Húsz perccel azután ért haza, hogy a férfi életét vesztette egy autóbalesetben az otthonuk közelében. Akkor fogott gyanút, amikor egy ismerőse arról tájékoztatta, hogy megtalálták a kutyájukat, amely elkóborolt. A férfit kutyasétáltatás közben ütötték el, a helyszínen életét vesztette.

Widow mourns late husband afterdeath in car crash on way to new home

Rennie D'Arcy suffered fatal injuries in a collision on his way to his new home The 58-year-old's car collided with a 26-year-old at the wheel in Struan Sunday His widow had arrived at the couple's new home just 20 minutes after the crash Jacky Werner's worst nightmare came true on Sunday when she received the news her fiance had died on his way to their new home together.

"Életem legszebb napja fordult a legrosszabba, már azt hittem, hogy megcsináltuk, semmi akadálya a boldogságnak" - mesélte a nő, utalva elsősorban arra, hogy párja, Rennie D'Arcy egész életében komoly egészségügyi problémákkal küzdött, tíz évvel ezelőtt mindkét lábát amputálni kellett, sokáig az sem volt biztos, hogy túléli.

Meggyógyult, de örülni nem örülhetett egészségének, a baleset elragadta szeretteitől. Werner hosszú idő után mert fellélegezni, amikor barátját gyógyultnak nyilvánították, el is határozták, hogy hosszú idő után összeházasonak, ám ere már nem kerülhetett sor. A nő ugyanakkor boldogsággal gondol vissza szerelmére, igyekszik értékelni, hogy számára megadatott az, ami csak kevesek számára, vagyis hogy megtalálta az igazit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek