Aktuális

Lebukott a brit királyi család szakértője

Bors

Létrehozva: 2018.06.04.

Szakértőnek szakértő, csak éppen amerikai és New York közelében született.

Thomas J. Mace-Archer-Mills a Brit Monarchista Szövetség alapítója és vezetője, ebből a tisztségéből kifolyólag pedig TV-csatornák tucatjai foglalkoztatták őt szakértőként Meghan Markle és Harry herceg májusi esküvői kapcsán és a férfi még saját magát is úgy emlegette, mint a királyi esküvővel kapcsolatban legtöbbet meginterjúvolt embert.

Ennek fényében meglepő leleplezést hozott össze a Wall Street Journal, ugyanis Thomas J. Mace-Archer-Millst valójában Tommy Muscatellonak hívják és nem brit, hanem amerikai.

Muscatello a lap szerint New York állam egyik északi településén nőtt fel olasz-amerikai szülők gyermekeként és 38 éves. A férfi védekezésképp azt mondta a lapnak, hogy soha senki nem kérdezte meg tőle, hogy valóban brit-e, de szerinte ez nem is számít, hiszen ő amerikaiként is sokkal többet tud a brit királyi családról, mint a britek többsége. Muscatello olyan nagy múltú tévéknek és lapoknak nyilatkozott rendszeresen szakértőként, mint az iTV, a BBC vagy éppen az Economist.

Imidzsét tudatosan építette fel, hiszen

– brit akcentusán sokat dolgozott, már egészen fiatal kora óta így beszélt, ezért senkinek nem tűnt fel a turpisság

– rendszeresen járt Nagy-Britanniában, hogy "helyben" informálódjon és britnek tartja magát, mivel Amerikával már jó ideje leszámolt

– jelenlegi "művésznevét" barátai és távoli rokonai nevéből képezte, de már a hivatalos irataiban is ez szerepel

– megállapodott két idős brittel, hogy nagymamának és nagypapának szólítsa őket és ők is segítettek neki a tökéletes álca megalkotásában

– nemcsak a Brit Monarchista Szövetséget alapította meg, hanem a Crown and Country nevű havilapot is, ami – meglepő módon – a királyi családokkal foglalkozik, emellett pedig nemrégiben létrehozta a Royal Coint, ami az első "királyi témájú" kriptovaluta.

– valóban szakértő lett tinédzser kora óta, hiszen a szerb királyi család is alkalmazza konzultánsként, de a katari királyi család egyik tagjával is dolgozott együtt.

A Wall Street Journal megtalálta a férfi édesapját, az idősebb Thomas Muscatellot is.

– Azt kérdeztem Tommytól: Nem tudsz a sima, amerikai akcentusodban beszélni? Erre azt mondta, hogy már nagyon nehézkesen megy neki, mert már a brit angol a beszélt nyelve – mesélte az apuka a lapnak.

Mace-Archer Mills egyébként a leleplezése óta kapott negatív és pozitív tartalmú leveleket is, de ugyanakkor büszke arra, hogy felépített valamit és egy kisvárosi fiúból valóban tényező lett.

Végül is igaza van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek