Aktuális

Európa a miénk! – ezt üvöltik az NGO-hajók „menekültjei” - videó

Bors

Létrehozva: 2018.07.08.

Az osztrák “Unzensuriert” (Cenzúrázatlanul) online portál közölt a napokban egy hátborzongató videót. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az olasz és a máltai kormányok tilalma, amely az afrikaiakat szállító, valójában embercsempész NGO-hajók kikötését lehetetlenítette el, jogos volt. Az úgynevezett “menekültek” viselkedése önmagáért beszél. Alighogy megérkeznek Európába, a “védelmet keresők” többségükben szégyentelen követelésekkel állnak elő, agresszív, sokszor kriminális személyekké válnak, köszönet és hála helyett - írja a polgarportal.hu. 

Az impertinens magatartás csúcsa viszont, hogy nagyobb részük már a csempészhajókon fenyegetően agresszív, iszlamista üzeneteket üvölt a világba. Úgy tűnik azonban, hogy ezek a tények se az elvakult “jóembereket”, se a nyugat-európai keresztény egyházak migránspárti vezetőit nem zavarják különösebben.

A borzalom videója: “Allahu Akbar! Európa a miénk!”

Ez a félelmetes dokumentáció az állítólagos “védelmet keresők” hozzáállását illusztrálja, akik éppen olyan állapotokat hoznak Európába, amelyek elől el kívánják hagyni szülőföldjüket. Európa pedig még mindig alkudozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek